#1 Nové češtiny do AAA her – Únor 2022

Pokud hledáte češtiny do her a nemůžete najít, tak třeba v tomto výběru bude. Jde většinou o hry, které nedávno vyšly a čeština je většinou v takových typech hrách velmi vítaná.

Připravuje se prozatím Jurassic World Evolution 2 v českém jazyce, ale nechybí příprava na Far Cry 6, která má však spoustu obsahu, takže překlad trvá mnohem déle.

Life is Strange: Remastered Collection

Čeština do hry zde

Parádní přiběhovka, která si právě tuto češtinu zaslouží. Pro mnohé je hra k ničemu, pokud není v českém jazyce, protože vás tady čeká spousta rozhodování a pokud neumíte anglicky, tak se ani nedozvíte, o co ve hře jde.

Greedfall

Čeština do hry zde

Dalo by se říct, že se jedná o mix takových her, jako je Assassins Creed nebo Dragon Age. Ve hře hledáte lék pro záhadnou epidemií. Z toho důvodu se čeština do hry velice hodí, protože opět nejde jen o klasickou FPS, ale jde tady i o obsah.

Anno 1800 (včetně DLC)

Čeština do hry zde

Skvělá strategie konečně má češtiny. Jde o pokračování úspěšné strategie a dnes dokonce i v českém jazyku. Pokud patříte mezi milovníky budovatelských strategií, ale angličtina vám byla překážkou, tak už nemusí.

The Dark Pictures: Mad of Medan

Čeština do hry zde

Výborná hororová hra, která do této chvíle byla pouze v anglickém jazyce, tak díky fanouškům je i tato hra v českém jazyce. Jde o první díl této série a my věříme, že v překladech se bude i dále pokračovat.