Žádná hra Skate na EA Play Live, ale zítra se možná něco ukáže

Opětovně se hra Skate přesouvá a tedy nebude ani na EA Play Live. Avšak aby svým fanouškům alespoň něco ukázali, tak něco bude zítra. EA Play Live má být ve čtvrtek a pravděpodobně se zde zaměří nejvíce na Battlefield 2042 a EA Sport hry, takže NBA, NHL nebo případně FIFA 22. Je možné, že se ukáže remake Dead Space.

Pokud jste však fanouškem Star Wars, Mass Effect nebo Dragon Age, tak budete zklamaní, protože vydavatel již předem potvrdil, že tyto hry na EA Play Live nebudou.

Nyní k tomu můžete přidat hru Skate, kde na oficiálním Twitter účtu Skate bylo řečeno, že hra Skate se na EA Play Live neukáže a jen se něco ukáže zítra. Ve svém Twitteru říkají, že studio bylo vytvořeno v lednu tohoto roku a to se spoustou talentovaných lidí. Na nové pracovali opravdu tvrdě a mysleli si, že právě na EA Play Live hru v plné kráse představí, avšak není ještě připravená a potřebují čas.

Jde hlavně o to, aby to nepokazilo. Je to pro dobro Vás, samotných vývojářů i hry Skate. Avšak něco malého zítra nasdílí.

EA Play Live jinak je 22. července a to v 19:00 našeho času