2023 nejprodávanější hra na Steam je již s 40% slevou

2023 nejprodávanější hra na Steam je již s 40% slevou

Článek: Harry Potter: Hogwarts Legacy se po roce od vydání prodává na Steamu se slevou 40%

V únoru 2023 se fanoušci Harryho Pottera dověděli, že jejich dlouho očekávaná hra Harry Potter: Hogwarts Legacy je konečně venku. Tato RPG hra, kterou vyvinula nováčkovská společnost Avalanche Software, prošla dlouhou vývojovou cestou. Nakonec se však stala nejprodávanější hrou roku, jak pro Warner Bros. Games, tak pro fanoušky.

A teď, ani po celém roce od vydání, je tato hra slevněná na digitálním tržišti Steamu od Valve. To otevírá možnost pro ty, kteří si ji předtím nekoupili, aby se jí konečně vyzkoušeli a vystřelili pár kouzel.

Hra Harry Potter: Hogwarts Legacy získala velké množství pozitivních ohlasů od hráčů i kritiků. Kromě toho nabízí otevřený svět plný kouzel a dobrodružství. Hráči mají možnost stát se studenty v Bradavicích a prozkoumat toto legendární místo.

Na Steamu je hra momentálně slevněna o 40%, což je příležitost, kterou fanoušci rozhodně nechtějí minout. Kdo by nechtěl prozkoumat svět Harryho Pottera, vrátit se do školy a naučit se jednotlivá kouzla?

Společnost Valve, která stojí za digitálním distribučním trhem Steam, tak dává fanouškům možnost seznámit se s jednou z nejúspěšnějších her roku 2023 za zvýhodněnou cenu.

Pokud jste fanoušky série Harry Potter a stále váháte, zda si tuto hru pořídit, je nyní ta správná chvíle. Tato nabídka nemusí trvat dlouho, takže se neotálejte a využijte této jedinečné příležitosti.

FAQ:

1. Jaké jsou hlavní vlastnosti hry Harry Potter: Hogwarts Legacy?
Hra nabízí otevřený svět plný kouzel a dobrodružství. Hráči se mohou stát studenty ve slavné bradavické škole a prozkoumat známá místa z knih a filmů.

2. Proč je momentálně hra slevněna na Steamu?
Hra je momentálně slevněna o 40% na digitálním tržišti Steam od společnosti Valve. Fanoušci mají tak možnost ji vyzkoušet za zvýhodněnou cenu.

3. Jak dlouho potrvá tato sleva?
Bohužel není známo, jak dlouho bude hra se slevou dostupná na Steamu. Pokud tedy váháte, je nejlepší se rozhodnout co nejdříve a využít této jedinečné příležitosti.

Zdroj: 2023’s best selling game is already 40% off on Steam

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/hogwarts-legacy/sale