2023: Skvělý Warhammer 40k FPS za skvělou cenu, nevynechej to!

2023: Skvělý Warhammer 40k FPS za skvělou cenu, nevynechej to!

V roce 2023 vyšla hra Warhammer 40k Boltgun, která se stala jednou z nejlepších her ve svém žánru. Tato romová boomer shooter hra je plná pixel-art Chaos Marines a démonů. Pokud jste fanoušky této franšízy, určitě si ji nenechte ujít.

Warhammer 40k Boltgun je inspirován slavnou hrou Doom a dokonale zachycuje rychlost a tíhu celého Warhammer vesmíru. Hra vás vtáhne do akčního dění a nabídne vám neuvěřitelnou atmosféru. Nyní máte jedinečnou příležitost tuto skvělou hru získat za velmi výhodnou cenu na platformě Steam.

Tato zpráva pochází z webu PCGamesN, který hodnotil hru 9/10 a doporučuje ji všem fanouškům franšízy. Na webu najdete detailní recenzi a další informace o slevě na tuto hru.

Pokud jste fanoušky Warhammer 40k, rozhodně byste si neměli nechat ujít také další skvělé hry z této série. PCGamesN vám doporučuje několik dalších her, které stojí za to vyzkoušet.

Pokud se zajímáte o bojové hry a zejména FPS žánr, nezapomeňte si prohlédnout také seznam nejlepších FPS her na PC. Aktualizovaný seznam vám nabídne skvělé herní zážitky a možná objevíte nové oblíbené hry.

Pokud vás zajímají další informace, navštivte web PCGamesN, kde najdete další články a recenze ze světa her.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/boltgun/steam-sale