JDM: Rise of the Scorpion – Polské studio oživuje ducha pouličních závodů

Polské studio Gaming Factory odkrývá prolog k závodní hře JDM: Rise of the Scorpion, bránu do světa japonských driftů. Novinka slibuje přivést čerstvý vánek do žánru závodních her, kombinujíc příběh vyprávěný prostřednictvím japonské mangy s adrenalinem nabitými závody v srdci Japonska. Hráči se mohou těšit na bezplatný prolog k chystanému titulu JDM: Japanese Drift Master, který už v demoverzi upoutal nemalou pozornost.

Základem hry je nejen umění driftu, ale i tuning a vylepšování aut, což připomíná legendární díly série Need for Speed z počátku 21. století. Příběhová linie prologu Rise of the Scorpion navede hráče na cestu plnou výzev a zážitků, které si budou moci užívat na platformě PC (Steam), s potenciálními verzemi pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S v horizontu.

První záběry z úvodního traileru, včetně ikonického zeleného Nissanu 350Z, evokují vzpomínky na Need for Speed: Underground 2, a naznačují, že JDM: Rise of the Scorpion bude věrným pokračovatelem tradice pouličních závodů a customizace vozů. Fanoušci závodních her a japonské kultury se mají na co těšit, neboť kombinace mangy a adrenalinových závodů slibuje nevšední herní zážitek.