Trailer na hru Warhammer 40,000

Nový Warhammer 40,000: Darktide vychází již velmi brzy a to 30. listopadu 2022. První trailer, který na tuto hru vyšel, tak bylo před více jak dvěma lety a soustředil se na čtyři lidi z týmu, který vyšetřoval pod úroveň Atoma Prime Tertium Hive. Video pak skončilo tak, kdy jste se dívali na to, jak je tým v problémech a nyní víme, co se jim stalo.

Nový trailer z tohoto světa, který vyšel pro díl Darktide začíná v klasickém pojetí Warhammeru, se skvělou hudbou v pozadí a připomínkou, že je tady pouze jenom válka. Masivní, gotická loď vstoupila do portálu, který praská s fialovou energií. Vtrhnete do hluboké pod úrovně Hive města, kde čtyři členové týmu Astra Militarum byli něčím napadeni.

Jde definitivně o stejný tým, který jsme mohli vidět v prvním videu. Mají stejnou uniformu i přilbu. Trailer sice o hře Darktide neříká nic nového, což vypadá něco ve stylu předchůdce Vermintide, ale vše se odehrává v univerzu Warhammer 40K než ve Warhammer Fantasy.

Hra bude dostupná od 30. listopadu na Steamu.

První trailer níže:

Summary

Warhammer 40,000: Darktide dorazí na konci tohoto měsíce a k dispozici je nové video, které je jakési pokračování původního traileru před dvěma lety.