Držitel rekordu v Call of Duty: Warzone je kritizován, že používá cheaty. Streamer to odmítá.

Jde o streamera, který dokázal v jeden zápas zabít 61 protihráčů. Streamer Charlie „MuTeX“ Saoma podle všeho využívá hardware a software třetí stran, který mu dovoluje cheatovat. Což Saoma kategoricky odmítá a je to podle něho absurdní. Proto se rozhodl udělat nyní stream, kde má kamery na PC, na displej, na ovladač, na něho a poté i stream celé hry.

Právě 9. července započal tento stream s touto sestavou, aby ukázal všem těm lidem, kteří ho nazvali cheatery, že tomu tak opravdu není a byl přitom značně rozčílen, což dokazuje i těmi kamerami, které na sebe namířil.

Vše začalo tím, že YouTuber BadBoyBeaman, který analyzuje klipy od stremeru si myslel, že právě Saouma cheatuje a vydal video, že Saouma používá program Cronus Pro. CronusPro je společnost, který dokáže načíst skripty do ovladače a to i módy, kde díky tomu má hráč mnohem lepší míření.

Saouma informoval na Twitteru o tom, že tento program nemá na PC, se kterým streamuje, kdy právě tento program používal na LAN párty v roce 2018. Nicméně jde o streamovací PC (většinou streameři používají PC na stream a PC přímo na hraní).

Na herním PC tedy tento program nemá. Byly pak následně různé dohady, jestli to je nebo není pravda.

Call of Duty: Warzone je citlivé na cheatery, protože jich je tady opravdu hodně a jde třeba i o streamery. Activision proti tomu bojuje, ale není to dostatečný boj a bohužel se vždy někdo najde, kdo dokáže zkazit hru a to ne svými schopnostmi, ale díky cheatům, které používá.