Cyberpunk 2077 má další aktualizaci

Od svého vydání hry Cyberpunk 2077 již uběhla nějaká doba. Z počátku byla hra téměř opravdu nehratelná, ale poslední aktualizace hry jemně dolaďují i se objevují nové chyby. Nicméně nedávný patch 1.5 posunul hru tam, kde měla být při vydání.

Nicméně co jsme viděli, tak i přesto se tady najdou chyby, které docela kazí celou hru. Stále tak je na hře hromada práce a je tedy zajímavé sledovat, jak dlouho by vývoj hry trval, než by vůbec vyšla. V takové době by pak nastalo to, že herní engine, na kterém hra běží, tak už by byla tak zastaralý, že po grafické stránce by se vůbec nehodil mezi AAA hry.

Nový patch ve verzi 1.52 nepřidává nic nového, ale soustředí se na opravu technických chyb. Řeší chyby v hratelnosti, v úkolech a nezapomíná na otevřený svět, kde se soustředí na chyby v uživatelském rozhraní. Velikost tohoto Patche je malá, ale i přesto opravuje desítky chyb. Nicméně je podle nás možné, že nepůjde o poslední patch a pár dalších se ještě dočkáme. Hra má také dostat první velké DLC.