Šéf vývojového týmu Obsidian by klidně udělal další Fallout

Feargus Urquhart, šéf a spoluzakladatel společnosti Obsidian Entertainment řekl, že kdyby měli nějakou další možnost vytvořit další hru Fallout, tak by ji udělali. Není to tedy na otázku, jestli by ji udělali, ale jestli budou mít šanci ji udělat.

Obsidian vytvořil hru Fallout: New Vegas, která podle fanoušků série patřila mezi ty nejlepší. Ve chvíli, kdy Microsoft převezme pod sebe firmu Bethesda, tak je otázkou, jestli Obsidian bude mít ještě možnost nějakou takovou hru vytvořit.

Od dob New Vegas je pak Obisidian zodpovědno za hru South Park: The Stick of Truh a Pillars of Eternity nebo The Outer Worlds. Toto herní studio tvoří spoustu her a nedávno survival Grounded. Ve vývoji je prý také The Outer Worlds 2.

Jako další hru by Obsidian chtělo vytvořit právě Fallout. Urquhart byl také šéfem Black Isle Studios, který se staral právě už od počátku o vývoj této hry a patří mu díky za vytvoření SPECIALNÍHO systému, který doprovází celou hru. Následně odešel do Obsidian v roce 2003, které založil.

Šéf Bethesdy a to Todd Howard sdělil, že Fallout 5 dorazí poté, co dorazí The Elder Scrolls 6. Jenže The Elder Scrolls 6 se ještě nezačalo ani tvořit.