Alan Wake 2: Nová Hra od Remedy s DLC v Plánu!

Společnost Remedy, známá díky svému úspěšnému simulátoru Alan Wake s názvem Garth Marenghi, nám v minulosti představila dvě DLC, konkrétně The Signal a The Writer. Tato DLC navazovala na vrcholný příběh původní hry. Nyní, při nedávném veletrhu EGX, kreativní ředitel Sam Lake odhalil, že chystané pokračování Alan Wake 2 se po svém uvedení na trh rovněž dočká DLC – a to jak placených, tak i bezplatných.

„Máme připravené kapky bezplatných DLC,“ prohlásil Lake. „A i ty jsou docela významné. Očekávám, že docela brzy po vydání hry se budeme věnovat podrobnějším informacím, ale všechny budou zdarma pro každého, kdo si hru pořídí.“

Joshua Wolens, který v srpnu navštívil Gamescom, sdělil své postřehy ohledně hry Alan Wake 2. Podle něj se zdá, že Remedy se snaží kombinovat prvky z nejlepších her, které kdy vytvořila. Zdůraznil spojení hry Control a Quantum Break, ale také nostalgický odkaz na Maxe Payna.

Pokračování Alan Wake 2 slibuje být více survival hororem než jeho předchůdce. Ve hře se setkáme s postavami jako je agent FBI Saga Anderson a známý spisovatel hororů a snů Alan Wake. Hra bude k dispozici 27. října na Epic Games Store.