2023: Nejlepší kooperační hra se rozletí na Steamu díky skvělému novému DLC

2023: Nejlepší kooperační hra se rozletí na Steamu díky skvělému novému DLC

V roce 2023 se na poli nejlepších kooperativních her pro PC objevilo mnoho skvělých titulů, jako je Baldur’s Gate 3, Diablo 4 a Lethal Company. Mezi všemi fantastickými možnostmi je však pro mě jasným vítězem Remnant 2. Tato třetí osoba střílečka s prvky alá Soulslike postavená na nedoceněné první hře dorazila s nádherným pokračováním plným památných setkání a spoustou kořisti. Nyní, s vydáním nového DLC The Forgotten Kingdom se jeho počet hráčů na Steamu opět zdvojnásobil a velká sleva znamená, že se můžete připojit k akci za málo peněz.

Pokud máte rádi kooperativní hry a střílečky, nemůžete si nechat ujít tuto akci. Nové DLC přináší další obsah a příležitosti k dobrodružství s přáteli. S nárůstem hráčů na Steamu je nyní ideální čas připojit se a objevovat zapomenuté království společně.

Pro ty, kteří se chtějí dozvědět více o Remnant 2, nabízí PCGamesN řadu článků a recenzí. Můžete se dočíst o jedinečných archetypových rolích, přečíst si recenzi hry nebo se informovat o nejobávanějších bossech.

Ještě se můžete podívat na kompletní článek zde: 2023’s best co-op game surges on Steam thanks to excellent new DLC

FAQ:
1. Jaký je aktuální stav hráčského počtu hry Remnant 2 na Steamu?
2. Jaké novinky přináší DLC The Forgotten Kingdom?
3. Proč je Remnant 2 označován za nejlepší kooperativní hru roku 2023?

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/remnant-2/the-forgotten-kingdom-player-count