2023: Skvělá nová roguelike verze nejlepší akční hry

2023: Skvělá nová roguelike verze nejlepší akční hry

Ghostrunner 2, která byla již vyhlášena jako nejlepší akční hra roku 2023, se chystá na další vylepšení. K oslavě čínského nového roku přináší vývojářské studio One More Level bezplatný update nazvaný Year of the Dragon, který přidává extra výzvy v podobě roguelike a také možnost čínské lokalizace.

Hra Ghostrunner 2 získala velkou oblibu mezi hráči díky svému akčnímu hernímu stylu a nekompromisní obtížnosti. Nyní se však hráči mohou těšit na ještě větší zábavu díky nadcházejícímu update.

Year of the Dragon rozšiřuje hratelnost Ghostrunner 2 o nové roguelike výzvy. Roguelike je herní žánr, ve kterém jsou levely generovány náhodně, což znamená, že každá hra bude unikátní. Hráči se tak mohou těšit na nekonečné kombinace levelů, nepřátel a výzev, které jim budou klást do cesty, což zaručuje neustálou hratelnost a nové zážitky i po mnoha hodinách hraní.

Další zajímavou novinkou je možnost přepnutí hlasového ovládání do čínského jazyka. Tato možnost byla přidána právě k oslavě čínského nového roku a umožní hráčům prozkoumat bohatou čínskou kulturu prostřednictvím hry.

Update Year of the Dragon je pro hráče zcela zdarma a lze si ho stáhnout prostřednictvím příslušné platformy. Pokud jste fanouškem akčních her a Ghostrunner 2 vás zaujal, pak si tedy nemůžete nechat ujít tuto rozšířenou verzi.

Pokud vás hra Ghostrunner 2 zajímá, můžete se podívat na recenzi na stránkách PCGamesN, která hodnotí hru a poskytuje další informace. Na tomto webu také najdete další zajímavé články, například o nejlepších cyberpunkových hrách či RPG hrách.

FAQ:
1. Bude update Year of the Dragon placený?
– Ne, update je pro hráče zcela zdarma.
2. Co přidává update Year of the Dragon do hry Ghostrunner 2?
– Update přidává nové roguelike výzvy a možnost čínského hlasového ovládání.
3. Jak mohu stáhnout update Year of the Dragon?
– Update lze stáhnout prostřednictvím příslušné platformy, na které hru Ghostrunner 2 hrajete.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/ghostrunner-2/new-year-upgrade