Nový Mechanicus 2: Pohledy na dobrodružství ve Warhammer 40,000

Nový Mechanicus 2: Pohledy na dobrodružství ve Warhammer 40,000

V dnešní době se stále více rozšiřuje obliba počítačových her, ať už mezi mladými lidmi nebo starší generací. Jednou z velmi oblíbených herních sérií je **Warhammer 40,000**, která se odehrává ve sci-fi světě plném akce a tajemství.

Novějším přídavkem do této série je hra **Warhammer 40,000: Mechanicus**. Jde o tahovou strategii, ve které hráči přebírají kontrolu nad skupinou technomágů, kteří bojují proti temným silám vesmíru. **Grafika** hry je naprosto úchvatná a umocňuje atmosféru tohoto **světa** plného nebezpečí a boje o přežití.

Hráči se v Mechanicus dostanou do role **velitele** expedice na planetu Silva Tenebris, kde se setkají s mnoha **různými** **typy** nepřátel a musí se rozhodovat o strategiích svého postupu. Není to jen o boji, ale také o **plánování** a rozhodování, které ovlivní budoucnost vaší frakce.

Pokud máte rádi **taktické** hry a sci-fi svět Warhammeru vás láká, pak je Mechanicus tou pravou volbou pro vás. Staňte se velitelem silného vojska a bojujte proti temnotě vesmíru!

*FAQ*:

1. Jaké jsou minimální požadavky na hardware pro hraní hry Warhammer 40,000: Mechanicus?
2. Existuje možnost multiplayeru v této hře?
3. Kolik různých jednotek lze ve hře ovládat a jaké jsou jejich schopnosti?

Zdroj: https://cz.ign.com/gallery/18143/warhammer-40000-mechanicus-2-screenshots?utm_source=cz.ign.com