Z790 Taichi Lite od ASRocku: Přibližuje špičkový hardware lidem za 379,99 $.

Z790 Taichi Lite od ASRocku: Přibližuje špičkový hardware lidem za 379,99 $.

ASRock Z790 Taichi Lite: Cenařská alternativa s prvotřídním hardwarem

Společnost ASRock představila nový model z řady Taichi, který má za cíl přivést prvotřídní hardware blíže k širším masám uživatelů. Z790 Taichi Lite se sice vzdává luxusního designu plně vybaveného Taichi, ale stále nabízí nadstandardní výkon, odemčené možnosti a spoustu moderních funkcí za přijatelnou cenu 379,99 dolarů.

Tento nový model zachovává úžasnou sílu napájení, kterou známe z Taichi série, a umožňuje tak uživatelům plně využít výkonu svých komponent. S podporou odemčeného výkonu si mohou uživatelé přizpůsobit nastavení svého systému a dosáhnout ještě lepších výsledků.

Co se týče konektivity, ASRock Z790 Taichi Lite je vybaven čtyřmi porty Thunderbolt 4, které umožňují rychlý přenos dat až do 40 Gb/s. To je ideální pro uživatele, kteří často pracují s velkými soubory nebo potřebují rychle přenášet data mezi různými zařízeními.

Paměťové možnosti jsou u tohoto modelu také na vysoké úrovni. ASRock Z790 Taichi Lite nabízí mnoho volných slotů pro výběr komponentů až do 128 GB DDR4 RAM. To znamená, že uživatelé mohou využít maximálního potenciálu svého systému a dosáhnout nejvyššího výkonu.

Další výhodou tohoto modelu je prvotřídní zvukový výstup. Díky integrovanému zvukovému čipu nabízí ASRock Z790 Taichi Lite špičkovou kvalitu zvuku, která ocení zejména hudební nadšenci a hráči.

ASRock Z790 Taichi Lite je skvělou volbou pro uživatele, kteří chtějí mít prvotřídní hardware a výkon bez nutnosti investovat do luxusního designu. S cenou 379,99 dolarů je tento model cenově dostupný a přináší vysokou hodnotu za své peníze. Tento produkt se tak stává ideální volbou pro každého, kdo hledá kombinaci kvality, výkonu a přijatelné ceny.

FAQ:

1. Kolik stojí ASRock Z790 Taichi Lite?

Odpověď: Cena ASRock Z790 Taichi Lite je 379,99 dolarů.

2. Jaké výhody přináší ASRock Z790 Taichi Lite?

Odpověď: ASRock Z790 Taichi Lite nabízí nadstandardní výkon, odemčené možnosti, Thunderbolt 4 porty, možnosti upgrade paměti a prvotřídní zvukový výstup.

Článek převzat z: [zdroj odkazu]

Zdroj: https://www.tomshardware.com/reviews/asrock-z790-tiachi-lite-review