Aplikace Origin

Digitální hry jsou na vzestupu a klasické krabicové hry jsou vytěsněny. Ten kdo říká, že tomu tak není, tak buď je málo informován nebo si to nechce přiznat. Digitální licence totiž získáte hned a nemusíte na nic čekat. Hru hrajete do pár minut.

Firma EA proto zavedla herní platformu Origin, kde má své hry od svých nasmlouvaných vývojářů PC her. EA stojí například za hrou The Sims 4 nebo Apex Legends. Samozřejmě je tady i FIFA, která je proslulá svými lootboxy a dalším zpoplatněným obsahem v dané hře.

Origin je tak herní platforma a také ochrana proti pirátům. Licenci buď koupíte přímo v obchodě Origin store nebo někde v obchodě, kde obdržíte pouze licenci. Ve druhém případě je to levnější, ale dávejte si pozor na pochybné prodejce, kteří sice prodávají licenci, ale časem vám hra zmizí z knihovny. Důvod je ten, že se jednalo třeba jen o promo klíč.

V Originu se jednoduše zaregistrujete, poté zamíříte do knihovny her nebo pro aktivaci hry v horním levém rohu, kde je „origin“ a následně „redeem product key“.

Hra se začne stahovat a někdy budete moci hrát ještě předtím, než se hra vůbec dostahuje.

  • UI
  • Obsah
  • Cena
3.5

Summary

Aplikace, která je od firmy EA. V aplikaci naleznete spoustu digitálních her a případně i jejích dodatků nebo kartiček.