Aplikace Instagram

Aplikace Instagram je na PC velmi oblíbená. Původně byla tato aplikace celkem k ničemu, protože jediné, co jste mohli dělat, tak bylo prohlížení přátel, příběhu, ale nedávno Facebook řekl, že do Instagram aplikace pro PC přidá možnost přidávat přímo příspěvky.

Kromě klasických direct zpráv, které jsou k dispozici v Instagram aplikaci, tak nyní bude i možnost vydávat příspěvky, fotky a další. Filtry pak budou k dispozici standardním způsobem. Firma to dělá pravděpodobně z toho důvodu, aby nalákala do aplikace více lidí s tím, aby lidé strávili na Instagramu více času.

Pro investory to znamená více reklam. Nicméně Instagram stále zůstane aplikací, která se soustředí zájmena na obsah fotek a videí, zatímco Facebook je na příspěvky. Na instagramu proto najdete spoustu známých osobností, které sdílejí své příběhy, fotografie a navazují i placená partnerství s různými firmami o čemž jste v příspěvcích informováni.

Kromě toho je tady IGTV, kde můžete vidět různá videa od oblíbených tvůrců a zároveň lze přes Instagram vysílat živě. Na Instagramu jsou třeba různé malé i velké módní značky a každý si tak najde svůj styl.

Nechte se inspirovat fotkami a to tak, že kliknete na „prozkoumat“.

  • UI
  • Funkce
4.5

Summary

Instagram aplikace byla původně hlavně na mobilní telefony. Časem se však dostala i na PC, ale v omezené formě. Nově však budete moci i přes PC vkládat své příspěvky (fotografie, videa).